نحوه کار و روش های استفاده از پارکینگ مکانیزه

بی تردید با وجود دغدغه های فراوان هنگام پارک خودرو، با مزایای استفاده از پارکینگ مکانیزه آشنا هستید. نحوه کار و روش های استفاده از پارکینگ مکانیزه بسیار آسان است و با وجود مشکلات بسیار برای پارک کردن ماشین در روزهای شلوغ کاری در کلان شهرها مورد توجه خیلی ها قرار می گیرد.

امروزه با افزایش ساختمان های بزرگ مسکونی و تجاری و نبود فضای کافی در شهر، هر چه سریع تر شاهد پیشرفت در اجرای پارکینگ هستیم. با وجود فناوری ها، اکثر افراد از وسایل نقلیه برای رفع نیازهای روزانه استفاده می کنند. در راستای این تغییر، باید راهی برای رفع نیاز پارک پیدا شود. عملکرد پارکینگ های طبقاتی بهترین فرصت برای ایجاد مسیری در راستای پیشرفت است.

عملکرد پارکینگ های طبقاتی مکانیزه

پارکینگ های طبقاتی راهکاری مناسب برای پارکینگ های عمومی است. این سازه متشکل از ماشین آلات مکانیکی، دیجیتالی و الکترونیک است که کارکرد آن را به نحوه احسن اجرا می کند. با کمک پارکینگ های طبقاتی مکانیزه می توان از فضای مورد نظر نهایت استفاده را ببرید. برای اولین پار، این سبک پارکینگ به حالت طبقه بندی طراحی شدند و به کمک اپراتورها و ماشین آلات، جایگاه پارک خودروها مشخص می شد. کم کم، روزهای شلوع شهر با حضور پارکینگ های مکانیزه به آرامش بیشتر رسید و دیگر نگرانی بابت پارک خودروها کاهش یافت.

انواع پارکینگ های طبقاتی مکانیزه براساس عملکرد

نحوه عملکرد پارکینگ طبقاتی مکانیزه با توجه به نوع آن ها مشخص می شود. در این قسمت با نحوه کار هر کدام از طرح ها آشنا می شوید:

  1. یکی از طرح های رایج پارکینگ مکانیزه، پارکینگ چرخ و فلکی یا روتاری است. نحوه کار پارکینگ مکانیزه روتاری بسیار ساده تعریف می شود. به همین دلیل، مورد توجه بسیاری از مالکین ساختمان ها قرار گرفته است.
  2. مدل دیگر پارکینگ، پارکینگ پازلی است. نحوه کار با این پارکینگ بدین گونه است که نیازی به اپراتور ندارد و کار کردن با آن آسان است.
  3. پارکینگ بعدی، پارکینگ مکانیزه برجی است که به نام پارکینگ مدرن نیز شناخته می شود، این پارکینگ نیازی به مساحت زیاد ندارد و کار کردن با آن بدین گونه است که خودرو وارد طبقه همکف شده، سپس به واسطه یک بالابر خودرو به طبقات بالاتر جابجا می شود.
  4. آخرین مدل پارکینگ مکانیزه، پارکینگ مکانیزه گرند است. این پارکینگ ظرفیت بالایی دارد و نحوه کار با آن بدین گونه است که خودرو داخل یک پالت رباتیک قرار می گیرد و سپس در جای مشخص شده پارک می شود.

مزایای استفاده از پارکینگ مکانیزه

همانطور که متوجه شدید، عملکرد پارکینگ طبقاتی مکانیزه کاملا پیشرفته و امروزی است. این پارکینگ ها در کمترین سطح اجرا می شود و در کمترین زمان خودروها در جای پارک قرار می گیرند. یکی دیگر از مزایای پارکینگ های مکانیزه، رفع ترافیک است. همچنین هزینه اجرای پارکینگ های مکانیزه طبقاتی نسبت به ساختن پارکینگ های معمولی بسیار مقرون به صرفه تر است. این تفاوت در متریال اولیه سازه ها به راحتی مشاهده می شود.

از دیگر ویژگی های پارکینگ های طبقاتی مکانیزه می توان به ظرفیت قابل توجه آن اشاره کرد. زیرا طراحی آن ها بدین شکل است که به ازای فضای ایده آل برای پارک یک خودرو، دو خودرو قرار می گیرد.

اجزای مختلف پارکینگ های مکانیزه طبقاتی

پارکینگ های مکانیزه از چند قسمت گفته شده در زیر تشکیل می شود:

سنسورها:

سنسورها کلید اصلی پارکینگ های مکانیزه است. تمام اطلاعات و داده های سیستم در سنسورها جایگذاری می شود و به کمک آن، قابلیت دسترسی به تعداد جای پارک خالی و پر امکان پذیر است.

نرم افزار کنترلگر

این نرم افزار دسترسی به اطلاعات را فراهم می کند و اعلان های مختلف از طریق آن به افراد فعال در پارکینگ ارسال می شود. از این نرم افزار برای مشخص کردن جای خالی پارک، پر یا رزرو بودن آن و راهنمایی خودرو برای رسیدن به جای پارک استفاده می شود.

میکروکنترلرها:

این ابزار وظیفه پردازش اطلاعات را به عهده دارد.

پروتکل شبکه:

این پروتکل از سوی یک درگاه قابل بررسی است و به پیاده سازی اینترنت اشیا می پردازد. همچنین سنسورها را به سیستم نرم افزاری وصل می کند.

سخن پایانی

با بررسی نحوه کار و روش های استفاده از پارکینگ مکانیزه مزایای استفاده از این سازه قابل درک خواهد بود. در مکان هایی که مساحت کمی دارند، بهترین نتیجه را از اجرای این سازه مشاهده می کنیم و وسیله نقلیه در مکانی خاص با امنیت کامل نگهداری می شود.

در حال حاضر، مهندسین به کمک راهکارهای موثر مشکل نبود فضای کافی برای پارک خودرو بسیاری از ساختمان ها و مراکز را رفع کرده اند و به کمک پارکینگ ها مکانیزه، جابجایی خودرو ها را کنترل و مدیریت می کنند.

امتیاز

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد.