با سلام خدمت همراهان پارکینگ سازان پارسیان
در این مقاله میخواهیم در مورد علل استفاده از پارکینگ مکانیزه توضیح دهیم:
توسعه ساخت خودروها باعث ایجاد بسیاری از مشکلات اجتماعی به دلیل عدم وجود پارکینگ ها و گاراژ های کافی بخصوص در کلان شهرها گردیده است. لذا حل مسئله ترافیک به برنامه ریزی با یک زیربنای مهندسی از پیش تعیین شده نیازمند است. تأمین فضای پارکینگ خودروها در سطح شهر نیز ، جدا از بحث ترافیک یکی از نیازهای ضروری است.
معمولا همه افرادی که از وسیله نقلیه شخصی، برای جابجایی در شهر استفاده می کنند از معضل پارک خودرو خود، برخوردار هستند.طبق آمار زمانی که یک فرد برای یافتن جای پارک در یک خیابان پر تردد صرف می کند؛ در حدود 15 دقیقه است؛ که ممکن است در کلان شهر ها حتی به 30 دقیقه نیز برسد که گاهی ممکن است این عدد از میانگین طول زمان سفر های شهری نیز بیشتر باشد.اولین راه حل برای برطرف کردن این مشکل، در نظر گرفتن فضاهایی برای پارک اتومبیل ها است. چرا که بر اساس استانداردهای بین المللی ظرفیت حاشیه ای خیابانها به عنوان محل پارک اتومبیل ها می بایست 30% این تقاضا را جواب گو باشد و باقی این نیاز الزاماً باید توسط پارکینگ ها رفع شود.آلودگی هوا، آلودگی صوتی،تنش های روانی و … از جمله آسیب هایی است که پیرو این مشکل ایجاد می شود.با توجه به علم مهندسی شهری، ساخت پارکینگ مناسب و هوشمند می تواند بسیار مفید واقع شود، چرا که علاوه بر افزایش سرعت پارک خودرو و حفظ ایمنی اتومبیل محیط زیستی پاکیزه تر و منظم تر را ایجاد می کند.
هم اکنون ساخت و راه اندازی پارکینگ های طبقاتی مورد اقبال بسیاری از ارگان ها از جمله شهرداری ها و حتی بخش خصوصی قرار گرفته و به عنوان خدمتی سبز معرفی شده است. استفاده از پارکینگ های مکانیزه با مزایایی از قبیل سادگی استفاده ، نصب سریع ، استفاده بهینه و مفید از کمترین فضا و بودجه اقتصادی مناسب ، کلیه مشکلات بوجود آمده را رفع می نماید.
پارکینگ مکانیزه را می توان ترکیبی از ماشین آلات مکانیکی ، الکترونیکی و دیجیتال تعریف کرد که وظیفه آن چیدمان حداکثری خودروها در کمترین فضای ممکن و بدون نياز به نيروي انساني است. از پارکینگ های مکانیزه می توان جهت فضاهایی که امکان ساخت پارکینگ به روش رمپ و لوپ وجود ندارد استفاده نموده و نسبت به پارک حداکثری خودرو و نيز استفاده از فضا ، صرفه جويي هاي اقتصادي و كاهش ميزان آلودگي هاي صوتي و زيست محیطی نهايت بهره برداري را برد .
دیدگاهتان را بنویسید